Biggrey in JP Finance

2/17/2016 2:50:56 PM Back
Biggrey in JP Finance

33-årig iværksætter vil på børsen i år med sin helt nye virksomhed 

Med et elefantlogo og navnet Biggrey Trust håber 33-årige Torben Linnet Albrekt på at få succes i hele verden. I første omgang satser han på Europa og USA - og han forventer, at virksomheden, som tilbyder certificering til butikker, både fysiske og på nettet, allerede i 2016 kommer på fondsbørsen.

Det på trods af, at virksomheden først startede sin salgsindsats i Danmark og USA for få dage siden.

»Vi er ikke i tvivl om, at vi nok skal få volumen til det, for der er stor interesse for virksomheden,« siger Torben Linnet Albrekt, som er direktør og ejer 84 pct. af selskabet.

Netop den sikkerhed er noget, som især små og mellemstore butikker har brug for ifølge

 

Torben Linnet Albrekt:

»Vi er især ude efter de mindre butikker, som ikke har samme muligheder som de store for at påvirke deres troværdighed i form af dyre mediekampagner. Langt størstedelen af butikkerne er reelle og ærlige butikker, men mange af dem har bare ikke mulighed for at fortælle det. Vi vil hjælpe dem med at opbygge mere tillid hos forbrugeren gennem Biggrey-certifikatet.«

Ambitionerne er høje, og Torben Linnet Albrekts mål er at have certificeret 2,5 mio. butikker om fem år.

»Midlerne fra børsnoteringen skal gøre, at vi kan få udbredt Biggrey Trust til hele verdenen,« siger Torben Linnet Albrekt.

Når ugen er omme, runder Biggrey Trust 20 ansatte, men planen er ikke at fylde kontoret med et hav af sælgere. I stedet skal mange af sælgerne findes blandt almindelige mennesker.

»Vi har bygget en online salgsplatform op, hvor man kan blive "Biggrey associate". Det vil sige, at man kan tjene penge på at hjælpe med at sælge certificeringer til butikkerne. Det er en måde, vi kan blive større på uden at kaste millioner af kroner efter tv-reklamer, billboards og alverdens ting.«      

February 16,2016 Read the article   

 

Menu ×